Indicators on gömme rezervuar You Should Know

Wiki Article

Standart ve hızlı montaj seçenekleri, gömme rezervuar setlerinin farklı şekillerde duvara uygulanabilmesini sağlar. Düşmeye, darbelere ve harcın kuruyup genleşmesine karşı montaj setleri ekstra koruma yaratır. Nem ve terlemeye karşı koruma ise strafor kaplamalar ile sağlanır.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Swift SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşmaleız olasıdır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli gömme rezervuar bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

You gömme rezervuar servisi are able to e-mail the site owner to let them know you had been blocked. Please contain what you have been carrying out when this site came up as well as Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of the page.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, gömme rezervuar servisi kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Gömme rezervuarlar, yer altına yerleştirilen su depolama alanlarıdır. Su kaçırması da pek çok nedene bağlı olabilir. Yapılan yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk su kaçırmanın başlıca nedenleri arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da son derece önemlidir.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan gömme rezervuar servisi önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi gömme rezervuar servisi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Geberit gömme rezervuar fashionable banyo tesisatının klasikleridir ve 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page